tisdag 1 februari 2011

I DON'T THINK YOU'RE READY FOR THIS JELLY


'CAUSE MY BODY'S TOO BOOTYLICIOUS FOR YA BABE!

(BMI 18 NU! Är det nu jag ska säga att jag minsann enligt vissa rekommendationer snart är normalviktig? HAH! I leave that to the stupid anorectic people! :))

6 kommentarer:

  1. ÄLSKAR mittenbilden, haha ;) Nämen, GRATTIS till 18et! Ett steg på vägen till snygghet!

    Appro på det, igår fick jag veta att mitt BMI nu ligger på 20!!!!!!!!!!!!!!!!! (det "bästa" är att jag inte alls trodde det utan trodde att jag vägde typ fem kilo mindre än vad jag gjorde, fatta paniken! den lade sig ju som tur var efter ett tag och lite fika med emelie!)

    SvaraRadera
  2. SJUKT GRATTIS, NICLAS!!! Fan vad du kämpar bra!!

    SvaraRadera
  3. Åh fan vad grym du är alltså! Helt sjukt inspirerande. Grattis till ett åtminstone nära friskt BMI! Du är helt fantastisk måste jag säga, tack för inspiration och pepp!

    SvaraRadera
  4. heey !

    blev rekomenderad din blogg av en annan tjej som är frisk från sin anorexia nu.
    Men jag har ifall anorexia, men börjar bli bättre nu, i sommars 2010 var jag väldigt dålig & blev inlagd på tvångsvård i malmö i 6 månader, fick åka rullstol & bli sondad, och ingen trodde jag skulle överleva, men nu vill jag bli frisk men vill inte gå upp mer i vikt, även om mitt BMI inte är 18 än, men jag mår så mycket bättre nu, och äter jag det ska, men jobbar på att få snart börja träna som jag inte fått på över ett år nu, och det ja ville säga var att det skulle vara roligt att snacka eller så på hotmail, så om du vill så kan du ju skicka ett mail till mig elin-1118@hotmail.com så kan vi snacka mer, & din blogg är galet inspererande, stora lycka till !

    btw. är 16 år.
    kramar elin

    SvaraRadera